CHOOSE YOUR STYLE

Choose a color via Color picker or click the predefined style names!


LIGHT OR DARK


PREDEFINED SKINS


This tools is just for demo site.

 marcel.saey@easytradecom.be 03 440 25 60

In de wereld van de kapsels en kappers draait het niet alleen om de looks van de klant, maar wij staan ook stil bij de looks van ons salon ! Het straalt uit waar we voor staan : “ Aangename moderniteit waar “ iedereen “ zich kan thuis-voelen tijdens het bezoek aan het kapsalon. In deze drukke  jachtige wereld wil HAIR CLUBB even een moment van  verpozing zijn voor de klanten tijdens hun haarverzorging .

HAIR CLUBB is geen typisch doelgroep-salon : IEDER VOELT ZICH HIER THUIS , de tiener , de oma en opa , de studenten, de actieve generatie ,de vaders en moeders ,  de kleuter en zelfs peuter , de mindervalide, enz …. Het interieur is niet vergelijkbaar met andere zaken, de locatie in een oude fabriek geeft de bezoekers een soort van loft-gevoel omdat ze even … de straat en  het drukke verkeer ….op afstand kunnen laten.

Ervaar wat een nieuwe coupe en een bezoekje aan HAIR CLUBB met jou kan doen! Gratis frisdrank, verse koffie en thee staan steeds klaar voor alle bezoekers. Ook is er steeds aangename muziek met of zonder life tv-beelden die het “ living-gevoel “ helpen accentueren. Diegenen die hun tijd nuttig of … aangenaam willen spenderen kunnen gebruik maken van de gratis WIFI voor de klanten, Bancontact is beschikbaar zodat men indien gewenst “ zonder Cash “ toch naar de kapper kan !

HAIR CLUBB werkt “na afspraak” om alzo de klanten een minimale wachttijd te garanderen, dus op tijd naar de kapper en op tijd terug buiten bij de kapper . No Stress ! Dit wil niet zeggen dat U geluk kunt hebben om tussendoor eens zonder afspraak toch binnen te geraken. Waarom niet als het kan !

 

HAIR CLUBB is een echt HAIR EXPERTISE CENTER, we werken als  “ flag-ship store “ voor het Italiaanse haarproducten-merk Waland alsook het Spaanse merk 4YOU2cosmetics , de” roots” van onze product-series liggen in de befaamde mode-steden Milaan en Barcelona! We zijn dan ook gespecialiseerd in zowel alle haartechnische toepassingen : Kleuren herstellen, Tone on Tone Kleuren, balayages, meer-kleurentechnieken, permanenten, straightenen, tondeuze-snits, enz, enz….  Zowel de vrouw, de man als de kinderen als de jeugd frequenteren deze zaak reeds meerdere jaren. Het is het kapsalon van IEDEREEN.

Leuk voor de klanten is dat bezoekers de klanten die een haarbehandeling krijgen niet te zien krijgen voor hun kapsel “ af “ is . De ontmoetingsruimte en de werkruimte zijn van elkaar gescheiden! De privacy van de klanten is voor ons belangrijk ! Begeleiders van klanten kunnen in “ de lounge of ontmoetingsruimten steeds wachten en ondertussen iets drinken. Ook voor de begeleiders is FREE WIFI beschikbaar ! Geen verloren tijd in HAIR CLUBB ! Of even leuke ontspanning !

Alle producten die professioneel toegepast worden in HAIR CLUBB zijn ook verkrijgbaar voor thuisgebruik, dit is echter volledig vrijblijvend, we zullen nooit de klant “pushen” om producten bij ons te kopen. Maar als de klant het wil is er niet alleen “ het product voor thuis  beschikbaar “maar ook het gratis advies !

 

Brands we love to work with

 

© Hairclubb - All Rights Reserved

Scroll to Top